Translate

úterý 24. února 2015

BARVY

....neumím si bez nich svět kolem představit. Miluju je, nabíjí mě! a.... 
. . . . a patří ke mně! 
Až si někdy říkám, že pro své okolí jako zářivý blázen, pro ty "dál" budu nejspíš něco jako bilboard u silnice:o))
Co člověk, to jiný názor, jiný pohled . . . . a i kdyby barva zářící na dálku rozsvítila jen jednu tvář z pěti . . . . každý ten patrný úsměv za to stojí!


























 ROZPLETENO "Inspira cowl"
pončo/nákrčník 
_________________________________________
...tak snad ho stihnu doplést ještě tuto zimu. 
A když ne, tak na tu příští už budu připravena!

12 komentářů:

  1. Nádherný a ty barvičky, ty jsou - teplé, letní, krásné.... můžu poprosit, co to je za přízi a na kolikátkách jehlicích pleteš? Děkuji a hezký den Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jíťo:o))
      takto to vypadá zhruba v prní třetině (v úrovni ramen) - teď už jsem o nějaký ten kus dál a probarvení přízí je ještě mnohem zajímavější!

      Velikost jehlic a odstíny už jsem Ti vepsala přímo do textu.
      Jinak, abych to měla i na ramena, tak jsem začala střídání 4 na 4 a sloupky tím pádem taky delší (16-8-4). Až nad rameny pokračuji v původním návodu.

      Chystáš se na něj taky? ....byl první, kterej mi padnul do oka a říkala jsem si "možná někdy". A nakonec jsem neodolala ještě letos:o) Neodradilo mě ani to, že jsem ho načínala na 3x!

      Hezký den:o)) Pavlína

      Vymazat
  2. Pavli, super barvy.
    Taky jsem moc ráda pletla, ale od té doby co mám artrózu v obou palcích, tak to nedávám :-(
    Ale na co koukám vyjeveně, tak je ta jehlice.
    Fakt super a už teď se těším na výsledek v celé své kráse!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eličko,
      moje mamka kvůli tomu taky přestala plést. Ale pamatuju se, že na základce si mě učitelky volaly do sborovny a obdivovaly její kreace. Je pravda, že mi stačilo ukázat na obrázek a mamka to dala na 1.dobrou! To já jsem proti ní obyčejnej břídil:o)) Párání není problém. Ale jsem jí vděčná za tu horu věcí, co mě naučila!

      Jinak jehlice jsou naprosto super! Hlavně teď, než mi provedou poslední řez v papule. Ani šít kvůli tomu nemůžu - vadí mi sklon hlavy, cítím pak hrozný tlaky v puse. Tak aspoň to pletení. Jehlice jsou naprosto dokonalý - ze dřeva, takže jsou příjemý do ruk, nevržou, lehounký, pletení rozložíš krásně na lanko (už vůbec nepoužívám normální rovné, co jsem je dostala) a super je, že jen měníš velikost jehlic a délku lanek. No, kdo s tímhle nápadem přišel, to byl fakt koumák!
      Pavlína:o))

      Vymazat
  3. Bude úžasný. Skvělá volba Pájo ... ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. jsou perfektní !!!prostě jsem nadšená ....Pavli je úžasný neodolala jsem a koupila jehlice a vlnu ,jsem z nich nadšená ,jen doufám ,že mě bolaví palec dovolí zase plest jako dřív ....protože pletení byla pro mě droga ,ale co mám totálně chrupavku z palce v háji ,tak jsem nepletla.... jo vlastně kecám :-))mám od loňska rozpletenou halenku na 1.5 jehlicích ,je to mazec.-))ale musím ji doplést..a pak se vrhnu na šálu ..ty jehlice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, tyhle jehlice stály fakt za to! Dostala jsem takové i ponožkové. Je to parádička, rozhodně doporučuju. Ona na začátku to něomu může připadat jako vysoká cena, ale když si vezmeš, za kolik v dnešní době koupíš jedny kruhové jehlice a ještě u nich máš danou pevnou délku lanka.... tak kdyby jsi pak měla postupně dokupovat různé velikosti, tak v závěru tu cenu ještě přemrštíš. Tohle je opravdu komfort za tu cenu!

      A týý jo, halenku na 1,5 jehlicích - tak to bude mazec! Poslední dobou jsem taky zjistila, že čím na menších jehlicích pletu, tím mě to víc baví. Hlavně ty jemné pleteniny jsou tak příjemné na nošení.

      Pak se nezapomeň pochlubit, těším se:o))
      Pavlína

      Vymazat
  5. A, tohle je hezký ! Možná se do nákrčníku taky pustím.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné barvy, můj vkus. Ať se dílo daří, budu nakukovat. A děkuji za návštěvu :), i zanechaný komentář. ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Красивые теплые цвета! Цветотерапия настоящая! Очень здорово!

    OdpovědětVymazat
  8. Very informative, keep posting such good articles, it really helps to know about things.

    OdpovědětVymazat

Díky za navštívení, za každý Váš komentář...... :o)))
Pavlína